Welkom bij De Pollepel

Uw kok aan huis

Onze diensten

“The secret ingredient is love”

weekmenu

Weekmenu

seizoen

Seizoensmenu’s

barbecue

Barbecue

taarten

Taarten

suggesties

Suggesties

Haal eens een kok in huis

Haal eens een kok in huis….. Welkom bij Traiteur/Thuiskok De Pollepel, Iedereen gaat graag is op restaurant, maar het kan ook anders. Nu kan u ook thuis genieten van een full service, Zo kunt u als gastvrouw of gastheer 100% en vooral zorgeloos genieten van uw diner, net als op restaurant. Een feestje, receptie, vergadering…. met familie, vrienden, collega’s en zelf niets moeten doen, haal dan is een kok in huis. Wij verzorgen alles van begin tot einde. 

Nothing brings people together like good food

Op onze website vindt u een uitgebreide selectie van gerechten, van hapjes tot desserts. Vind u toch niet dat ene gerecht terug dat u in gedachten had, vraag het ons gerust. Al onze prijzen zijn inclusief service en vervoerskosten. Neem gerust met ons contact (0472/713.800) op om van u feest een culinaire droom te maken.

Uw chef

Formule

Zomermenu 1 - 2025
85,-/pp

Prijzen zijn bediening, servies en bestek inbegrepen

Hapjes: 3/pp – keuze uit:

Crostini met Brie en Gekarameliseerde ui

Mini hamburger

Meloen met Ganda Ham

Kipspiesje met Mangodip

Erwten-muntsoepje

Voorgerecht

Gamba met look en tuinkruiden (+5,-)

Of

Zeebarbeel – Risotto – Rode paprika coulis

Of

Tartaar van tomaat

Hoofdgerecht

Koninginnenhapje van Mechelse koekoek – Champignons – Pommes Duchesse

Of

Varkenshaasje “Marsala” – Boontjes  – Kroketten

Of

Cordon bleu van Kabeljauw – Bieslooksaus – slaatje – Puree (+5,-)

Dessert

Tatin van Perzik – Kaneel-ijs

Of

Soepje van bosvruchten – Vanille-ijs – meringue

Of

Crème Brulée

Formule

Zomermenu 2 - 2025
90,-/pp

Prijzen zijn bediening, servies en bestek inbegrepen

Hapjes: 3/pp – keuze uit:

Crostini met Ganda Ham – Mozzarella en Basilicum

Mini hamburger

Brushetta tomaat

Soepje van gele paprika – Basilicumolie

Kipgehaktballetje met Sriirachamayonaise

Voorgerecht

Zeetongfilets “Florentine” (+10,-)

Of

Geroosterde puntpaprika met tomatenvinaigrette – Burrata

Of

Vitello Tonnato

Hoofdgerecht

Gebakken zalm “Kreeftensaus” – Risotto met erwten en gekonfijte tomaten

Of

Filet pur “Béarnaise” – Groente boeket – Krieltjes met tijm en rozemarijn

Of

Kalfsmedaillon – Vin Jaune – Wortelen – Pommes Fondantes

Dessert

Millefeuille – vanillecrème – frambozen – coulis

Of

Pavlova – Sorbet Bloedappelsien – Exotische Coulis

Of

Exotische fruitsla met zoete Pistachepesto

Formule

Culinaire BBQ - 2025
85,-/pp

Prijzen zijn bediening, servies en bestek inbegrepen

Hapjes: 3/pp – keuze uit:

Gazpacho van Komkommer

Meloen met Ganda Ham

Warm Gerookte zalm – Venkel – Zuurdesem Toast

Voorgerecht

Mosselen met Citroengras – Kokosmelk – Basilicum

                                                                                                  Of

Gegrilde Puntpaprika – Tomatenvinaigrette – Burratta

Of

Kippenbout – Courgette – Witte BBQ saus

Hoofdgerecht

Burger “De Pollepel” – Krieltjes

(Sriiracha – Cheddar – Sla –

Of

Filet Pur – Bearnaise of Pepersaus – Frietjes (+8,-)

Of

Gegrilde Zeeduivel  –  Risotto met Tomaat(+10,-)

Dessert

Gebakken Aardbeien – Stracciatella-ijs

Of

Pavlova – Sorbet Bloedappelsien – Exotische Coulis

Of

Gegrilde Ananas – Vanille-ijs – Sabayon

Taarten

Met zijn 40 jaar ervaring als banketbakker maakt Pol ook unieke taarten op maat van jullie wensen. Communie, Verjaardag, Huwelijk, Jubileum, Baby Shower…
Informeer tijdig en bestel minstens een week op voorhand jullie unieke taart
taarten3
taarten
taarten2
Formule

suggesties

Wij zorgen ook voor warme en koude buffetten, recepties met hapjes, verrassingsbroden, walking dinnerKaas – Charcuterieschotel

hapjes

Kipspiesje met mangodip
Brushetta met Ganda ham
Gehaktballetjes van kip met Sriracha mayonaise
Krokant hapje met Zwarte pens en appel
Gemarineerde zalm met crème van bloemkool
Witloofsoepje
Gazpacho
Pompoensoepje met kruiden

Voorgerecht

Vitello Tonnato

Carpaccio van rund met Truffelolie

Briochetoast Champignons

Tongfilets “Florentine”

Hoofdgerecht

Kalfsmedaillon – Vin jaune – Tijmwortelen – Pommes Fondantes

Koninginnenhapje van Mechelse koekoek – Champignons – Asperges – Pommes Duchesse

Varkenshaasje “Madeira saus” – Boontjes in spekjasje – Kroketten

Gebakken zalm “Kreeftensaus” – Risotto met erwten en gekonfijte tomaten

Zeewolf – Puree met Gele Paprikatapenade

Dessert

Gegrilde ananas – Sabayon – Vanille-ijs

Crème Brulée

Millefeuille – vanillecrème – frambozen – coulis

Moelleux van chocolade – Vanille-ijs-Rood fruit

Exotische fruitsla met zoete pesto

Socials

Contact

Boek uw culinaire ervaring

De-Pollepel

Uw kok aan huis